Kontakt

Lara Bisserier
+45 20 66 888 0
lara@larabisserier.dk
* Bryllupssanger
* kirkesanger
* julesanger
* begravelsesanger
* festsanger

“Kære, kære søde Lara.  Jeg håber, at du kom godt hjem igår. Jeg kan ikke takke dig nok for at tage den lange vej fra Nyborg og til Virum for at synge for mine forældre igår. De var dybt rørte og meget taknemmelige! Tusind tusind tusind tak for at du har givet dem og os andre denne utrolige oplevelse.

Alle talte kun positivt om dig og var imponeret beyond boarders!! You were AMAZING!!

Lara, jeg vil aldrig nogensinde glemme dig og vil anbefale dig til enhver anledning. Du bevægede ALLE – og især mig, både med din stemme og dit væsen.
Stort stort knus fra Juliane”

“Kære Lara
Tusind, tusind tak for din indsats på vores bryllupsdag, jeg var så rørt og fuldstændig overvældet over dit talent! Jeg håber for alt i verden, at nogle af vores gæster fik filmet din smukke sang.Jeg vil meget gerne anmelde dig hvis der er nogle steder jeg kan gøre dette? Vi var så tilfredse…. Total top klasse. Jeg ville ønske jeg havde dig synge hallelujah, og skulle du en dag indspille det, må du sige til;) Så kan jeg drømme mig lidt væk…  Jeg vil klart anbefale dig, og måske også bruge dig en anden gang i andre forbindelser… Jeg må bare sig WOW;)
Venlig hilsen,

Natasja”